BouwFactor Houtproducten: leverancier van exclusieve houtproducten aan de houthandel. Onze organisatie kenmerkt zich door het kleinschalige karakter met een familiaire sfeer. Wij staan dicht bij onze klanten en zijn trots op ons relatienetwerk!

 

Om de goede naam van BouwFactor nog verder te vergroten, zoeken wij een zelfstandige Marketing medewerk(st)er voor +/- 9 uur per week (in ieder geval de maandag), werktijden van 09.00 tot +/-14.00 uur. Standplaats: Gorinchem. In deze functie word je verantwoordelijk voor een goed geoliede marketing van onze twee BV’s.

 

Als onze marketing collega  heb je ervaring met de bekende marketing tools, of je wordt enthousiast van het idee dat je jezelf op die onderdelen bij ons kunt gaan ontwikkelen!

Social Media

Je hebt kennis van Instagram, Facebook, Pinterest en (zakelijk) LinkedIn en weet deze kanalen op een creatieve en structurele manier in te zetten.

Nieuwsbrieven

(Twee-) wekelijks stuur je een door jou opgestelde nieuwbrief uit voorzien van een wervende tekst en mooi beeld. Ervaring met Mailchimp is een pré, maar geen must.

Website

Je bent bekend met WordPress t.b.v. onze website (onderhoud en content).

Jij weet van jezelf

Dat je een creatieve mindset hebt die je weet in te zetten in een zakelijke, klantgerichte markt. Dat je initiatief neemt en leuke ideeën inbrengt. Dat je bereid bent je te verdiepen in ons product om zodoende goed in te kunnen spelen op de actualiteiten in de houtsector. Dat je goed kunt plannen maar niet zenuwachtig wordt als de planning ineens wordt omgegooid. Dat jij de rust weet te bewaren in een soms hectische tent. Dat je bereid bent bij te springen bij grote drukte én dat je je mannetje staat tussen voornamelijk mannelijke collega’s!

Herken jij jezelf hierin? Lees dan nog even verder!

Wat mag jij van ons verwachten?

Een team van gedreven, enthousiaste collega’s. Een papiervrije werkomgeving met een prettige, collegiale sfeer. Een organisatie waar humor aan de orde van de dag is en respectvolle omgang met elkaar een kernwaarde. Een van ervaring afhankelijk marktconform salaris. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Regelmatig tijd voor quality time met het team.

Meer weten over BouwFactor? www.bouwfactor.com. Na het lezen van de website nog steeds enthousiast? Dan willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren. Laat ons in een originele motivatie weten wat je drijft en waarom wij jou niet moeten laten lopen, via jaap@bouwfactor.com.