BouwFactor Houtproducten: leverancier van exclusieve houtproducten aan de houthandel in de Benelux. Onze organisatie kenmerkt zich door het kleinschalige karakter met een familiaire sfeer. Wij staan dicht bij onze klanten en zijn trots op ons relatienetwerk.

Om aan de toenemende vraag van onze relaties te kunnen blijven voldoen zoeken wij een logistiek commerciële collega die met ons wil meegroeien!

Als onze logistiek commercieel medewerker…

Ben je verantwoordelijk voor het totale logistieke proces. Het magazijn waarin je meewerkt stuur je aan (1,5 fte), je zet de orders verzendklaar, coördineert de transportplanning (NL/BE) met de transporteur en de afdeling verkoop. Je laadt de orders, lost en checkt de ingekomen goederen en houdt overzicht op de voorraad. Je verzorgt efficiënte order picking, stalen en hun verzending en uiteraard zorg je voor een ordelijk en representatief magazijn.

Ben jij woonachtig in de regio Gorinchem, in het bezit van je rijbewijs, een doorzetter, aanpakker en bovenal een gezellige collega met een heftruckcertificaat (of bereid die te halen) en beheers jij de Nederlandse taal goed in woord en schrift? Lees dan nog even verder!

Jij weet van jezelf..

  • Dat je zelfstandig kunt werken en altijd denkt in oplossingen.
  • Dat je je weet te verdiepen in de wensen van de klant en daarin meedenkt.
  • Dat je je (computer-)systemen snel eigen maakt en goed overzicht hebt van de lopende orders
  • Dat je flexibel bent qua werktijden (laden/lossen tussen 06:00 tot 18.00 uur)
  • Dat je een echte teamworker bent met MBO werk/denk niveau
  • Dat je graag daar bijspringt waar het druk is

Wat mag jij van ons verwachten?

Een team van gedreven, enthousiaste collega’s. Een papiervrije werkomgeving met een prettige, collegiale sfeer. Een organisatie waar humor aan de orde van de dag is en respectvolle omgang met elkaar een kernwaarde, waar ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en het nemen van initiatieven wordt aangemoedigd. Een van ervaring afhankelijk marktconform salaris. Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Vast dienstverband bij gebleken geschiktheid. Regelmatig tijd voor quality time met het team.

Meer weten over BouwFactor? www.bouwfactor.com. Na het lezen van de website nog steeds enthousiast? Dan willen we je van harte uitnodigen om te solliciteren. Laat ons in een originele motivatie weten wat je drijft en waarom wij jou niet moeten laten lopen, via jaap@bouwfactor.com.