Wat gebeurt er eigenlijk als je ‘anders’ bent? Werk je BijBram, dan hoor je er nog steeds bij.

 

Neem bijvoorbeeld Ko. Ko krijgt op relatief jonge leeftijd de diagnose vasculaire dementie. Zijn oude functie als loodgieter kan hij niet meer uitvoeren. In het team van BijBram kan hij gelukkig een groot deel van zijn vertrouwde ritme vervolgen. Zo komt Ko dagelijks op de fiets naar zijn werk, met zijn herkenbare broodtrommel en zijn vaste werktijden. Precies zoals het voor hem wél werkt.

 

Niet alleen Ko komt op deze wijze onder de mensen. BijBram is een sociale onderneming waar dagelijks 8 tot 10 mensen op een mooie manier bij kunnen dragen aan de maatschappij. Een sociale onderneming midden in de maatschappij (en bijzonder genoeg ook geheel zelfstandig, zonder gemeentelijke bijdragen) opererend onder de bezielende leiding van Bram van der Leden. Zo helpen ze BouwFactor met het schuren van steigerhout en worden er damwanden gerealiseerd voor Damsteegt uit Streefkerk.

 

Met elkaar wordt hard gewerkt, zodat iedereen aan het einde van de werkdag moe en voldaan naar huis gaat. BouwFactor is ontzettend blij dat we zo met elkaar een samenleving kunnen creëren waarin iedereen zijn of haar plekje heeft. Heeft u (zakelijk) ook interesse om met BijBram samen te werken? Wij brengen u uiteraard graag met elkaar in contact.

 

BouwFactor BijBram Team